hotness 0
News

Mario Kart 8 krijgt nieuwe DLC in de vorm van Zelda en Animal Crossing

Gepost door

Mario Kart 8 kan gerekend worden tot de beste titels voor de Wii U tot op heden. Reden genoeg voor Nintendo om de game te blijven ondersteunen met nieuwe content. Vandaar dat Nintendo vandaag nieuwe DLC in de vorm van Zelda en Animal Crossing heeft aangekondigd.

De Legend of Zelda X bundel verschijnt in november dit jaar en bevat vier nieuwe voertuigen, drie nieuwe personages en twee nieuwe cups met vier nieuwe parkoersen. Tanooki Mario, Cat Peach en Link zullen deze bundel vertegenwoordigen. De racetracks zullen gelinkt (haha, geLINKt!) worden aan de spelwereld van Zelda. Het pakket kost los €8,- en in combinatie met de Animal Crossing DLC €12,-.

Laatstgenoemde qua inhoud dezelfde opzet als de Zelda DLC, maar heeft als personages Villager, Isabella en Dry Bowser van stal gehaald. Nintendo heeft al verklapt dat 'Wario's Gold Mine' in één van de pakketten aanwezig zal zijn, evenals de Blue Falcon kart uit de F-Zero games. De Animal Crossing DLC zal echter pas in mei verschijnen. Beide bundels zijn wel al te bestellen via de Nintendo eShop.

Vandaag kunnen liefhebbers ook al aan de slag met de Mercedes-update die gratis is aangeboden door Nintendo. Liefhebbers hebben nu de mogeliijkheid te karten in een Mercedes-Benz GLA, een Silver Arrow uit de jaren dertig of een heuse 300 SL Roadset uit de jaren vijftig.

 

 

0 reacties op "Mario Kart 8 krijgt nieuwe DLC in de vorm van Zelda en Animal Crossing"