hotness 0
News

Marvel Heroes gaat vandaag nog offline

Gepost door

Vorige week mochten we het spijtige nieuws delen dat Marvel Heroes met ingang van 31 december 2017 zijn digitale deuren zou sluiten, nadat Disney en Gazillion hadden besloten hun samenwerking stop te zetten. Dit leidde tot een hoop tumult binnen de community van de game, daar veel spelers grof geld hadden neergelegd voor helden en skins en zich nu belazerd voelden.

Deze geluiden hebben vermoedelijk tot onrust geleid bij Disney, daar het bedrijf volgens geruchten besloten heeft om de game per vandaag, op Thanksgiving, uit de lucht te halen. En hoewel dat al een domper zal zijn voor de gamers die nog zoveel mogelijk uit het spel wilden halen, is het extra zuur voor de mensen die nog in dienst waren van Gazillion. Zij werden namelijk gisteren geïnformeerd dat ze werkloos waren.

 

 

Ontslagen worden, daags voor een grote feestdag, is natuurlijk al een behoorlijk bittere pil om te slikken. Rondkijken op de Twitter-profielen van Gazillion's ex-werknemers schetst echter een nog veel erger beeld. Het personeel werd de laan uitgestuurd zonder resterende vakantie- en snipperdagen of afkoopsom en met slechts een week zorgverzekering resterend. En alsof dat nog niet naar genoeg is, zijn enkele van de vocalere leden van de Marvel Heroes-community een persoonlijke vendetta begonnen tegen ex-werknemers van de studio, die ze verantwoordelijk houden voor het geld dat ze kwijt zijn of het eindigen van de game, hetgeen resulteert in ronduit onbeschoft gedrag en verwijtende berichten op Twitter

0 reacties op "Marvel Heroes gaat vandaag nog offline"