hotness 0
News

Marvel reageert op Hawkeye's afwezigheid in Square Enixs Avengers

Gepost door

Toen Square Enix en Marvel gezamenlijk Marvel's Avengers onthulden op de Square Enix-persconferentie op de E3, waren fans blij om Hulk, Iron Man, Thor, Black Widow en Captain America op het beeld te zien verschijnen. Maar al snel viel fans op dat een zesde held schitterde in afwezigheid.

MCU-fans weten natuurlijk direct dat we het hebben over Hawkeye, die samen met de bovengenoemde vijf helden deel uitmaakte van het MCU zijn oorspronkelijke Avengers-team. En daarom duurde het niet lang voor medewerkers van Crystal Dynamics, Square Enix en Marvel via social media gebombardeerd werden met vragen hierover.

Marvel Games VP en Creative Director Bill Rosemann nam de tijd om deze zorgen aan te halen met een Tweet waarin hij verzekerd dat Hawkeye niet vergeten is. Of dit betekent dat hij nog onthuld gaat worden, als een NPC op zal duiken of middels latere content updates zal worden toegevoegd, dat weten we op dit moment niet. Maar fans kunnen in ieder geval gerust zijn dat de welbekende pijl en boog vanzelf zullen opduiken.

 

0 reacties op "Marvel reageert op Hawkeye's afwezigheid in Square Enixs Avengers"