hotness 0
News

Marvel's Avengers komt volgende maand naar next-gen mét Hawkeye

Gepost door

We hebben er veel langer op moeten wachten dan oorspronkelijk beloofd, maar volgende maand is het dan zo ver: dan verschijnt Clint ''Hawkeye'' Barton in Marvel's Avengers. Op dezelfde dag verschijnt het spel ook op PlayStation 5 en Xbox Series én kunnen de bestaande console-versies gratis geüpgraded worden.

Het is geen geheim dat Avengers-spelers verlegen zitten om nieuwe content en daarom is het veelbelovend om te zien dat Clint meer dan een simpele reskin van Kate lijkt. Niet enkel heeft hij zijn boog en tien soorten pijlen, maar met dank aan zijn Ronin-periode mag hij ook met een katana aan de slag, waardoor hij zowel van dichtbij als op afstand gevaarlijk is.

Zijn verhaalcontent, Future Imperfect, introduceert een nieuwe superschurk...die iedere speler bekend zal voorkomen. Maestro is een alternatieve versie van de Hulk uit een andere toekomst, mogelijk zelfs van een ander deel van het multiversum. Deze versie van de not so jolly green giant heeft de krachten en vaardigheden van Hulk, maar daarbij het intellect van Banner. Dat is in de post-apocalypse echter geen zegen, daar je enkel je verstand kunt verliezen als je het hebt. En spijtig genoeg gebeurde dit, waardoor je ditmaal tegen misschien wel de sterkste Avenger moet vechten. Dit en meer leerden we van deze video.

           

0 reacties op "Marvel's Avengers komt volgende maand naar next-gen mét Hawkeye"