hotness 0
News

Mass Destruction is geen Duke Nukem game?

Gepost door

In februari sloeg de vlam in de pan toen 3D Realms een nieuwe game teasden via AllOutOfGum.com. Dit is een bekende quote van Duke Nukem, welke ook vermeld stond in de broncode van de website. Echter had 3D Realms de rechten voor Duke Nukem al verkocht aan Gearbox, of toch niet?

Volgens 3D Realms heeft Gearbox enkel de rechten voor Duke Nukem: Forever gekocht en bezit het zelf nog de rechten van de franchise an sich. Dit verhaal wordt ondersteund door uitgever Interceptor Entertainment, die ondertussen 3D Realms hebben overgenomen en in een rechtszaak met Gearbox verwikkelt zijn.

Die rechtszaak lijkt niet zo goed te lopen, want Interceptor lijkt opeens terug te krabbelen. Waar ze eerst nog stellig beweerden dat de rechten van Duke Nukem in hun kamp lagen, beroepen ze zich er nu op dat nooit officieel is bevestigd dat Mass Destruction een Duke Nukem-game zou zijn. Ook de site AllOutOfGum.com verwijst nu naar een nieuwe site, namelijk NoGumNeeded.com waarop onderstaande afbeeldingen te vinden is.

0 reacties op "Mass Destruction is geen Duke Nukem game?"