hotness 0
News

Mech Armada krijgt een officiële release

Gepost door

Deckbuilding games zijn er tegenwoordig in overvloed. Je krijgt een stapel kaarten en die gebruik je om een tactiek toe te passen en zo de tegenstander te verslaan. In Mech Armada gaat dit echter niet op. Dit is een deckbuilder zonder kaarten. Hoe dit werkt? Heel eenvoudig. Deze game speel je niet met kaarten, maar met robots. Op 16 juni gaat Mech Armada officieel uit Early Access en krijgt hij de versie 1.0.

De ontwikkelaars van Mech Armada zijn overduidelijk geïnspireerd door Slay the Spire en Into the Breach, misschien wel de beste strategy games van de afgelopen jaren. Het zal dan ook niet verbazen dat de deze Mech management game veel gelijkenissen vertoont met beide klassiekers. Je speelt op een map waarbij je navigeert door een procedureel gegenereerde spelwereld met post-apocalyptische biomes, waardoor de confrontaties iedere keer weer anders zijn. De game heeft roguelike elementen, wat betekent dat als je dood bent, je helemaal opnieuw moet beginnen in een nieuwe wereld.

Versie 1.0 van Mech Armada is vanaf 16 juni beschikbaar op Steam. Bij de officiële release krijg je 20% korting op de aanschaf van de game.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

 

0 reacties op "Mech Armada krijgt een officiële release "