hotness 0
News

Meer is letterlijk minder bij deze LEGO Super Mario-deal

Gepost door

Meestal wanneer ze bij deals spreken van bulkbesparing of soortgelijke acties, betekent dat dat je extra korting krijgt wanneer je grote hoeveelheden koopt. Onder de streep moet je echter wel evengoed meer geld uitgeven. Niet met deze LEGO Super Mario-deal van Intertoys.

Want hoewel de startset daar reeds is afgeprijsd van € 59,99 naar € 49,99, kan je een betere deal krijgen. Stop namelijk ook een van de vier power-up packs van € 9,99 in je winkelwagen erbij en je betaalt voor de twee pakketten samen € 47,98. Je bent dus letterlijk goedkoper uit als je meer bestelt. Dat zijn pas acties!

Heb je nu weinig met die power-up packs, dan kun je ook een uitbreidingsset toevoegen en (afhankelijk van welke je kiest) in totaal € 55,98 of € 63,98 afrekenen. Dat is nog steeds een besparing van respectievelijk € 24,- of € 26,-.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door LEGO, Intertoys of Nintendo, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Meer is letterlijk minder bij deze LEGO Super Mario-deal"