hotness 0
News

Mewtwo was origineel niet gepland als DLC

Gepost door

Mewtwo, de eerste DLC voor Super Smash Bros. for Wii U, was origineel niet als betaalde DLC gepland. In plaats daarvan zou de legendarische Pokémon enkel beschikbaar worden voor gamers die Super Smash Bros. zowel voor Wii U als 3DS hadden gekocht.

Deze angst bestond ook al bij gamers toen Mewtwo voor het eerst getoond werd. Er werd toen namelijk met geen woord gerept over het beschikbaar stellen van het karakter tegen betaling. Maar gelukkig kregen Sakurai en zijn team zelf ook door dat dat complicaties met zich mee zou brengen:

''We hadden origineel besloten Mewtwo te ontwikkelen met het vooruitzicht dat we hem als speciaal bedankje zouden verstrekken aan gebruikers die beiden versies van Sm4sh hadden gekocht, maar we realiseerden een fout in onze logica. Bijvoorbeeld: in een familie met meerdere kinderen kan ieder kind zijn eigen 3DS hebben, maar de zelfde Wii U delen. Als we Mewtwo enkel zouden geven aan zij die beide versies van de game gekocht hebben, kan slechts een van deze kinderen dit nieuwe karakter op hun 3DS gebruiken. Daarom hebben we besloten Mewtwo ook voor anderen beschikbaar te stellen.''

 

0 reacties op "Mewtwo was origineel niet gepland als DLC"