Mewtwo was origineel niet gepland als DLC

Super Smash Bros. For Wii U en 3DS
05/12/2014
Beat 'em up
ja
Wii U, 3DS

Mewtwo, de eerste DLC voor Super Smash Bros. for Wii U, was origineel niet als betaalde DLC gepland. In plaats daarvan zou de legendarische Pokémon enkel beschikbaar worden voor gamers die Super Smash Bros. zowel voor Wii U als 3DS hadden gekocht.

Deze angst bestond ook al bij gamers toen Mewtwo voor het eerst getoond werd. Er werd toen namelijk met geen woord gerept over het beschikbaar stellen van het karakter tegen betaling. Maar gelukkig kregen Sakurai en zijn team zelf ook door dat dat complicaties met zich mee zou brengen:

''We hadden origineel besloten Mewtwo te ontwikkelen met het vooruitzicht dat we hem als speciaal bedankje zouden verstrekken aan gebruikers die beiden versies van Sm4sh hadden gekocht, maar we realiseerden een fout in onze logica. Bijvoorbeeld: in een familie met meerdere kinderen kan ieder kind zijn eigen 3DS hebben, maar de zelfde Wii U delen. Als we Mewtwo enkel zouden geven aan zij die beide versies van de game gekocht hebben, kan slechts een van deze kinderen dit nieuwe karakter op hun 3DS gebruiken. Daarom hebben we besloten Mewtwo ook voor anderen beschikbaar te stellen.''

 

Bron: Gamnesia

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner