hotness 0
News

Microsoft onthult volgens geruchten een nieuwe Xbox One en controller op de E3

Gepost door

Nu de E3 nadert, hebben we de zakken zout maar alvast ingeslagen. De geruchten beginnen namelijk binnen te druppelen en binnen afzienbare tijd zal het dubieuze informatie regenen. We hebben echter een geloofwaardig nieuwtje over Microsoft.

Thurrott meldt namelijk op basis van insider-informatie dat de soft- en hardwaregigant op de E3 een nieuwe versie van de Xbox One, evenals een nieuwe standaard controller gaat onthullen. Op dit moment is het niet duidelijk of hiermee gedoeld wordt op een update, zoals een nieuwe kleur, slim edition of een grotere interne schijf of dat er een Xbox One gaat verschijnen met betere hardware erin.

De informatie die Thurrott heeft verkregen is dus op zijn best vaag te noemen, wat de geloofwaardigheid niet ten goede komt. De site heeft zich echter in het verleden bewezen als een betrouwbare bron voor gelekte informatie over Microsoft. Wij gokken zelf op een witte of Xbox-groene Xbox One slim met mogelijke een twee terabyte harde schijf en een matchende witte of groene controller.

0 reacties op "Microsoft onthult volgens geruchten een nieuwe Xbox One en controller op de E3"