Might and Delight zamelt geld in voor Safe In Our World, organiseert evenement in Meadow

Ontwikkelaar Might and Delight, bekend van games als Shelter en Meadow, gebruikt diens tiende verjaardag om geld in te zamelen voor Safe In Our World. Hiermee draagt het bij aan bewustheid over mentale gezondheid creëren in de videogame-industrie.

Gezien de huidige crisis die de wereld in zijn greep houdt, heeft men ervoor gekozen om het verbinden van mensen de focus van dit evenement te maken. Om deze reden zullen niet enkel de opbrengsten van alle Might and Delight-games tijdelijk worden gedoneerd aan Safe In Our World, maar ook worden verhoogd met 25% indien minimaal tienduizend spelers deelnemen aan het corresponderende evenement in Meadow. Of zoals CEO Anders Westin het zegt:

“In zijn vierjarige bestaan is Meadow zoiets als een rustpunt geweest voor spelers die van games genieten die niet overspoeld zijn door miljoenen spelers en waar verkenning, niet quests, de focus zijn. In deze geïsoleerde lockdown-dagen is het belangrijker dan ooit om mensen te verbinden door middel van games. Er is nooit meer gefocust op hoe gaming kan bijdragen aan goede mentale gezondheid.”

Dit sentiment wordt onderstreept door Helen Liston, Writer and Marketing Coordinator bij Might and Delight. “ Onze community en alles wat ze naar onze games brengen is exact waarom we zijn waar we vandaag de dag zijn; werkend aan Shelter 3 en voorbereidend op de release van online RPG Book of Travels, een project dat niet zou bestaan zonder Meadow-fans. Nu dat onze directe vrienden en familie buiten bereik zijn willen we mensen uitnodigen om samen te komen in Meadow, terwijl we bewustzijn verspreiden over de rol die gaming kan spelen in ons welzijn en over het werk dat Safe In Our World daarvoor doet.’’

Het #PlayTogetherApart- evenement begint morgenavond om 19:00 en loopt tot maandagochtend 09:00. Gedurende die periode kunnen spelers tien speciale olifantbeeldjes vinden, die achievements en skins ontgrendelen. En natuurlijk worden alle opbrengsten van Might and Delight-games, zoals eerder gezegd, gedoneerd en met 25% verhoogd als minimaal tienduizend spelers deelnemen. De games die hieronder vallen, kun je vinden in onderstaande video.
 

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner