hotness 0
News

Minecraft krijgt eindbazen, Add-Ons en controller-ondersteuning

Gepost door

Naast een update voor de console versie van Minecraft, is op Minecon een nog grote uitbreiding voor Minecraft Windows 10, Pocket Edition en Gear VR aangekondigd. Op 18 oktober krijgt de game eindbazen, Add-Ons en meer.

De update voegt onder andere eindbazen toe aan de game, waaronder The Wither en The Elder Guardian. Deze laatste heeft een eigen Ocean Monument, vol met spullen die je volgens de ontwikkelaar nodig hebt op je reis. Spelers krijgen volledige controle over het plaatsen en spawnen van de eindbazen via zogenaamde slash commands.

De update brengt ook Add-Ons met zich mee, Minecrafts versie van mods. Spelers kunnen van alles aan de game tweaken een aanpassen en deze delen of opslaan in Minecraft Realms om te allen tijde verder te kunnen bouwen. Het modden werkt aan de hand van het aanpassen van tekstdocumenten.

Om je een voorbeeld te geven, brengt Microsoft bij launch gratis pakketten uit, waaronder Alien Invasion en Castle Siege. Deze zijn te downloaden via de officiƫle site van de game, waar ook de FAQ te vinden is.

Tot slot worden Xbox-controllers met bluetooth nu ondersteund op de pc en de Samsung Gear VR. Je moet namelijk toch iets hebben waarmee je de game bestuurt als je telefoon voor je ogen zit.



 

0 reacties op "Minecraft krijgt eindbazen, Add-Ons en controller-ondersteuning"