hotness 0
News

Mods komen 31 mei naar de Xbox One-versie van Fallout 4

Gepost door

Op 31 mei zal een 2GB grote patch voor Fallout 4 mods brengen op de Xbox One. Bethesda heeft een livestream gehouden met de algemene info om console gamers klaar te maken voor het gebruiken van mods. De PlayStation 4 zal in juni mod-ondersteuning krijgen.

Mods kunnen op de Xbox One direct gedownload worden vanuit het menu, of op de website van Bethesda zelf. Wanneer een mod geïnstalleerd wordt zal het systeem opnieuw opgestart moeten worden om hem in het geheugen te laden, evenals bij het verwijderen van de mod. Het is mogelijk om meerdere mods tegelijk te laden, waardoor het mogelijk is dat er problemen zullen optreden. Sommige mods hebben elkaar ook nodig om te draaien.

Ook zullen saves met mods apart gesorteerd worden. Achievements kunnen niet meer gehaald worden, maar door de kopie van iedere save kunnen spelers bij het opstarten van de game kiezen tussen twee identieke saves om verder te spelen. Tot slot kunnen gebruikers mods als favoriet markeren, om later nogmaals te installeren.

0 reacties op "Mods komen 31 mei naar de Xbox One-versie van Fallout 4"