hotness 0
News

Mogelijk een vervolg op Okami en God Hand

Gepost door

In een interview met Gamesradar deed Motohide Eshiro, producent van Clover Studios enkele uitspraken die menig gamershartje sneller zal laten kloppen.

Zo meldde hij bijvoorbeeld compleet open te staan op een vervolg van de game Okami, na aanleiding van de vraag of Okamiden voor de Nintendo DS het eind van de serie zou betekenen had hij het volgende te zeggen: "De game is al een tijdje uit in Japan en we zijn erg tevreden met de recensies. De verkoop gaat goed en de gebruikers lijken erg blij. We zijn zeker bereid om de mogelijkheid te onderzoeken voor een nieuwe Okami-game, als de markt daar klaar voor is. Als mensen het willen, leveren wij graag een game af. Voor welke spelcomputer hangt af van de eisen van de markt op dat moment."

Verder zei hij dat ook de Amerikaanse en Europese markt van grote invloed zullen zijn. ''Hoe de pers de game zal ontvangen, hoe gamers het beleven en of er vraag is naar een eventueel vervolg kunnen makkelijk de doorslag geven.''

Ook voor hun vechtgame uit 2006 genaamd God Hand zou hij graag een vervolg maken. Het komt weer neer op vraag - hoeveel mensen willen het, welke ideeën hebben we die verfrissend zijn en het de moeite waard maken om er weer mee te beginnen. En we moeten met een plan komen die passen bij de behoefte van gamers en bij de behoefte van de markt." Eshiro zegt dat mensen brieven moeten sturen naar Capcom, als ze een vervolg op een bepaalde game willen zien: "Het is veel makkelijker om een idee door het management goedgekeurd te krijgen als we er veel steun voor hebben!"

0 reacties op "Mogelijk een vervolg op Okami en God Hand"