hotness 0
News

Mom Hid My Game! 2 is hier...mét korting

Gepost door

Puzzelgame Mom Hid My Game!, waarin je als kind je verstopte handheld terug moest vinden, heeft het goed gedaan aan de kassa. Zo goed zelfs dat een sequel in ontwikkeling werd genomen en vandaag verschijnt.

KEMCO, die de game uitgeeft, probeert die release een extra zetje te geven met launch korting. Vrij standaard op Steam, maar dat is niet waar het spel op verschijnt. Mom Hid My Game! 2 is namelijk enkel te krijgen op PlayStation 4 (via PSN) en de Nintendo Switch (via de eShop), waar je gedurende de eerste twee weken kunt genieten van 10% korting. Daar het spel al goedkoop is bespaar je daar niet veel mee, maar een gegeven paard mag je niet in de bek kijken.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Mom Hid My Game! 2 is hier...mét korting"