Monster Energy Supercross is alweer toe aan zijn vierde game

Monster Energy Supercross krijgt in maart van volgend jaar zijn vierde officiële videogame, die voor het eerst ook naar de nieuwe generatie komt. Dit hebben Milestone en Feld Entertainment onthuld.

Wie denkt dat dit vierde deel slechts een update is van voorgaande jaren, waarbij locaties en racers worden aangepast aan de huidige stand van zaken, komt er bedrogen uit. Voor het eerst in de serie krijgen namelijk een heuse career mode, waarin je jezelf moet bewijzen voordat je mag deelnemen in de 250SX en 450SX. Hierin word je tegen meer pro's gezet dan ooit tevoren.

In de career mode kun je zelfs RPG-invloeden verwachten, daar je racer levelt en skill points krijgt om zaken  te verbeteren. Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent, terwijl het spel je zwakke plekken compenseert. Je krijgt skill points door te racen, aan evenementen deel te nemen, te trainen en door speciale missies te voltooien.

Heb je geen zin om career te racen? Dan zijn de Track Editor en de multiplayer weer terug, evenals een gloednieuwe Compound gebaseerd op de Maine Islands. En natuurlijk zijn er weer een hele hoop cosmetics van meer dan honderd echt bestaande merken. Laat die echter niet links liggen als je niets om je uiterlijk geeft, want sommige hebben invloed op je prestaties.

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties

Games Headliner