Mortal Kombat 11: Aftermath geeft ons meer van alles

Als er iets is waar Mortal Kombat 11 sinds diens release geen tekort aan heeft gehad, dan is het wel DLC. Het spel kreeg het ene na het andere gastkaraker en terugkerende vechter. Maar de volgende batch content brengt meer dan dat.

Het op 26 mei verschijnende Aftermath is namelijk de eerste verhaaluitbreiding voor het spel, dat eindigde met de dood van Kronika. Nu is het aan Liu Kang en Raiden om de tijd opnieuw op gang te brengen en de geschiedenis te herschrijven. Maar daarvoor hebben ze de hulp nodig van enkele onwaarschijnlijke bondgenoten.

Twee van die bondgenoten zijn oudgedienden, die fans van het eerste uur ongetwijfeld zullen herkennen. Sheeva en Fujin maken hun triomfantelijke terugkeer en brengen RoboCop als een gastkarakter mee. Maar dat is niet alles. Ook zal de Aftermath DLC drie nieuwe Skin Packs bevatten.

Ben jij niet voornemens om deze DLC aan te schaffen? Dan nog kan Aftermath goed nieuws voor je zijn. Want iedere MK11-speler krijgt na de release van Aftermath een gratis content update die twee klassieke stages – Klassic Dead Pool en Soul Chamber – toevoegt. Daarnaast maken de Stage Fatalities √©n Friendship modus een terugkeer, wat ongetwijfeld voor mooie momenten zal gaan zorgen.

“Onze fans hebben genoten van de verhaallijn in Mortal Kombat en het is een genoegen deze te kunnen voortzetten en nieuwe personages toe te voegen aan de groep vechters uit Mortal Kombat 11: Aftermath,” aldus Ed Boon, creatief directeur, NetherRealm Studios. “Daarnaast worden Friendships en Stage Fatalities toegevoegd als onderdeel van de gratis contentupdate voor alle Mortal Kombat 11-spelers. Deze zijn erg populair onder onze fans en we zijn verheugd deze weer aan te kunnen bieden.”

Mocht jij MK11 nog niet in je verzameling hebben staan, dan hoef je je niet te haasten naar de winkel. Een volledig pakket, bestaande uit de game, het Kombat-pakket en de nieuwe DLC, zal namelijk ook beschikbaar worden gesteld als digitale download. De fysieke release is echter enkel voor de Verenigde Staten, dus tenzij je gaat importeren gaat die aan onze neus voorbij.

Ben je al verkocht? Dan kun je de compilatie of enkel de DLC nu reserveren via de digitale webshops van Valve, Nintendo, Sony en Microsoft en daarmee genieten van de Eternal Klash-skinpakket pre-order bonus, die “Unbound Rage” Scorpion, “Son of Arctika” Sub-Zero en “Kori Power” Frost toevoegt.

 

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner