hotness 0
News

Mortal Shell krijgt een fysieke release

Gepost door

De duistere action-RPG Mortal Shell verschijnt volgende week voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. En hoewel we er zeker van zijn dat vele gamers het willen spelen, zien we de grootste fans nog even wachten met een aankoop.

Na veel verzoeken vanuit de community heeft Playstack namelijk besloten om een fysieke release van de game te bewerkstelligen. Maar daar dit nogal op het laatste moment is, verschijnt deze pas een kleine twee maanden nĂ¡ de digitale versie, op 2 oktober.

''De reactie op Mortal Shell is enerverend en aanhoudend geweest,'' vertelt CEO Harvey Elliott van uitgever PlayStack in een e-mail aan GameQuarter. ''Vanaf het moment dat we het project onthuld hebben, hebben fans ons voortdurend via Discord, e-mail en social media vertelt dat ze heel graag een fysieke editie willen. We zijn opgetogen om de vraag vanuit de community te beantwoorden en werken aan wat exclusieve extra's die de fysieke release nog specialer maken.

Daar het maken en verspreiden van een fysieke release toevoegt aan het productieschema, zal de fysieke versie verschijnen op vrijdag 2 oktober in Europa en Noord-Amerika, wat bijna twee maanden na de digitale release is. We zijn ervan overtuigd dat het wachten op dit Collector's item de moeite waard zal zijn.''

De fysieke release van Mortal Shell zal € 34,99 gaan kosten en naast het spel een artbook en poster bevatten. De PC-versie bevat bovendien geen disc, maar een downloadcode voor de Epic Games Store.

0 reacties op "Mortal Shell krijgt een fysieke release"