Mushroom Wars 2 is dit weekend gratis op Steam

Mushroom Wars 2
06/10/2017
Strategy
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Lange tijd waren demopods, demodiscs en spelen bij vrienden de enige manieren om games zelf te proberen alvorens ze te kopen. Met de digitalisering van de game-industrie in volle gang, komen er echter steeds meer alternatieven bij, iets waar ontwikkelaar Zillion Whales gretig gebruik van maakt.

Om de verkoopcijfers van hun nieuwste RTS, Mushroom Wars 2, een extra zetje te geven, organiseert men namelijk een gratis weekend. Vanaf zeven uur eerder deze avond tot komende zondag tien uur ’s avonds kan iedereen met een Steam-account het spel hier gratis proberen, waarbij de voortgang kan worden opgeslagen en overgedragen naar de betaalde versie.

Mocht het gratis weekend naar meer smaken, dan is dit tevens het perfecte moment om de game in huis te halen. De game is namelijk komend weekend in prijs verlaagd. Waar het normaal gesproken € 14,99 kost, dan ben je nu slechts € 11,99 kwijt, wat neerkomt op een korting van 20%.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Zillion Whales of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner