hotness 0
NARAKA: BLADEPOINT Cover
News

Naraka: Bladepoint pakt groots uit voor het Chinese nieuwjaar

Het jaar van de draak brengt de draak terug naar de game

Gepost door

Als een in China gevestigd bedrijf, kon je er geld op inzetten dat NetEase zou inspelen op het Chinese nieuwjaar. Vooral wanneer die de jaar van de draak inluidt.

De viering in hun free-to-play battle royale, Naraka: Bladepoint, is drieledig en begint met de introductie van nieuwe strijder Shayol Wei. Deze pittige tante vecht voor haar eigen gevoel van rechtvaardigheid en gebruikt daardoor haar legendarische schild voor veel meer dan verdediging.

Op 9 februari krijgen we niet wederom een nieuwe held, maar wel de terugkeer van geliefde content: de crossover met Bruce Lee. Zijn cosmetische serie, Little Dragon, is dan tijdelijk weer beschikbaar, terwijl de Dragon Will wordt afgeprijsd in de shop.

De afsluiter komt in de vorm van rode enveloppen, een deel van de Chinese nieuwjaarstraditie. Deze komen elk uur uit de lucht vallen en geven spelers dingen als avatars en emotes. Daarnaast kunnen gamers geld uitgeven om meer regens te veroorzaken, maar dan in eigen naam. Zo kan iedereen zien hoeveel ze te besteden hebben.

''Naraka: Bladepoint en diens community zijn hard gegroeid in de afgelopen twaalf maanden, hetgeen een groots succes voor ons is op verschillende manieren, vooral als je de sterke competitie in het battle royale-genre in acht neemt,'' schrijft Senior Vice President van NetEase Ethan Wang. ''We wensen al onze partners en spelers een vrolijk lente festival, evenals een voorspoedig nieuwjaar.''

0 reacties op "Naraka: Bladepoint pakt groots uit voor het Chinese nieuwjaar"