Nathan Drake-stemacteur heeft bedenkingen bij de Uncharted-film

Nolan North, de bekende stemacteur die Nathan Drake tot leven bracht, heeft zo zijn twijfels bij de Uncharted Film. Dit liet hij recentelijk weten in Retro Replay, zijn eigen YouTube-show.

Zijn twijfels hebben niet zo zeer te maken met de film an sich, maar meer met de casting. Met name Mark Wahlberg, de acteur die mentorfiguur Sully tot leven moet brengen, weet North niet te bekoren. Al heeft dat niets met zijn talent te maken. ''Ik hou van Mark Wahlberg,'' aldus North ''maar ik zie hem gewoon niet als Sully. Dat is niet hoe ik Sully zie.''

Natuurlijk moeten we bij deze uitspraak wel even nuance plaatsen. Want de Sully die Wahlberg gaat vertolken, is niet exact hetzelfde als die in de videogames. Daar Spider-Man-acteur Tom Holland een jongere Nathan Drake tot leven moet brengen, is het immers logisch dat ook Sully wat minder grijze haren zal hebben.

Troy Baker, een ander prominent stemacteur die Sam in de Uncharted-serie speelde, kijkt nog cynischer naar de film. Hij denkt namelijk dat die er helemaal niet gaat komen, hetgeen gezien alle trammelant die reeds geweest is niet vreemd zou zijn. Immers zijn de acteurs en regisseurs herhaaldelijk gewisseld. Sony heeft echter vooralsnog de stekker niet uit het project getrokken, dus er is nog hoop.

 

Bron: GamesRadar

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner