Naughty Dog begint alleen aan The Last of Us 2 als ze een goed verhaal hebben

The Last of Us
14/06/2013
Action adventure
ja
PlayStation 3

Je hebt stemacteurs en je hebt stemacteurs. Troy Baker zegt je wellicht niet direct iets, maar zijn stem ongetwijfeld wel. Neem bijvoorbeeld Booker Dewitt van BioShock Infinite, het hoofdpersonage van Saints Row: The Third en Batman in LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Zijn we er nog een vergeten? Jazeker.

Baker zijn stem vormt ook het stemgeluid van Joel. Wie? Die kerel van The Last of Us. Baker kreeg een paar vragen voorgelegd omtrent LEGO Batman 3, maar wist daarbij ook het één en ander los te laten over The Last of Us 2.

"Ten eerste, als ze het doen, dan hebben ze een erg sterk verhaal te vertellen. Daar geloof ik in. Ik denk dat, wanneer je door de ogen van de ontwikkelaar gluurt, het erg duur is om een wereld op te bouwen. Het zou vreemd zijn om een sequel niet te overwegen. Je hebt het al, de wereld, waarom zou je er niet nog een keer gebruik van maken? Aan de andere kant wil Naughty Dog enkel en alleen sterke en geloofwaardige verhalen vertellen. Naughty Dog is in staat om te kijken naar de gebouwde wereld en te zeggen: 'Het is goed zo. We houden ermee op.' Vervolgens beginnen ze met iets nieuws."

Wanneer Naughty Dog besluit The Last of Us 2 te ontwikkelen, is dat zo omdat ze een goed verhaal hebben gevonden. Anders beginnen ze er niet aan.

Baker voelt echter ook aan dat Naughty Dog erg volwassen is. Zouden ze aan The Last of Us 2 beginnen en lijkt deze vervolgens niet op hetgeen ze voor ogen hadden, dan schrappen ze het en beginnen ze opnieuw. Baker weet momenteel niets, maar vertrouwd op de Naughty Gods.

Het vooruitzicht rondom het verkennen van Joel en Ellie's toekomst is erg interessant. The Last of Us vertelde een verhaal over de harde realiteit na een flinke ramp en eindigde open, maar compleet. Aan de andere kant is die wereld zo rijk en de karakters zo dynamisch en meeslepend, dat gamers toch wel enthousiast zullen zijn.

Zien jullie een vervolg zitten?

Bron: Gamerant

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner