hotness 0
News

NBA 2K21 imponeert met next-gen trailer

Gepost door

Welke games nu precies aanwezig zullen zijn bij de launch van de PlayStation 5 en Xbox Series X dat is nog niet duidelijk, maar de nieuwe bevestigingen blijven maar binnendruppelen. En een van die druppels komt van 2K Games.

NBA 2K21 zal vanaf 10 november te koop zijn voor Xbox Series X en op 19 november verschijnen voor PlayStation 5. Daarom is nu een nieuwe trailer gelanceerd die volledig is opgenomen op de tweede console, waarbij die direct laat zien wat voor verschil de extra kracht van het apparaat kan maken. Met onder andere verbeterde verlichting, textures, physics en animaties is een duidelijk verschil waar te nemen ten opzichte van de versies die je nu al kunt spelen.

"Nooit eerder hebben we dit niveau van visuele ondersteuning en realisme kunnen leveren in een videogame," aldus Greg Thomas, president bij Visual Concepts. "NBA 2K21 is een opvallende titel die het beste de belofte van next-gen waarmaakt: revolutionaire graphics, razendsnelle laadtijden en ongelooflijke nieuwe functies en gameplay die alleen mogelijk zijn op next-gen hardware."

Natuurlijk is next-gen meer dan visuele pracht en praal, zelfs al draait deze trailer met de Golden State Warriors en de Dallas Mavericks daar volledig om. Daarom zullen tussen nu en de release nog drie video's verschijnen die de verschillen en verbeteringen toelichten op het gebied van core gameplay, nieuwe bewegingen en de 'Impact Engine', evenals de AI van de next-gen en veranderingen in de MyPLAYER BUILDER. Hiernaast is er ruimte voor vernieuwingen in MyCAREER, de WNBA, MyGM en MyLEAGUE. Basketbalfans kunnen zich dus in de handen wrijven.

 

           

0 reacties op "NBA 2K21 imponeert met next-gen trailer"