hotness 0
News

Neill Blomkamp wilt Chappie naar Apex Legends halen

Gepost door

Als zijnde een hero-based battle royale game is Apex Legends een spel dat zwaar leunt op zijn karakters. Het gevolg is dat fans al volop speculeren over welke helden in de toekomst naar de game gaan komen, waarbij al twee kandidaten mogelijk gevonden zijn. Maar het lijkt er nu op dat er ook ruimte is voor gastkarakters.

Chappie, de hoofdrolspeler van de gelijknamige film van Neill Blomberg, wordt specifiek in een adem genoemd met de game van Respawn Entertainment. Deze robot zagen we voor het eerst in 2015 als een AI met gevoelens, die werd geleerd hoe die gangster moet zijn. Hij zou dus geen vreemde toevoeging zijn op het slagveld van Apex Legends, waar reeds een robot rondrent.

Wat deze samenwerking verder aannemelijk maakt, is dat EA (Respawns moederbedrijf) en Oats Studio (het bedrijf van Blomberg) recent al hebben samengewerkt aan de kortfilm van Anthem. De connectie tussen de partijen is dus reeds gemaakt, waarmee de eerste stappen al zijn gezet. De doorslaggevende factor vinden we echter op Twitter, waarop zowel Blomberg als Vince Zampella, hoofd van Respawn Entertainment, hebben laten weten wel wat te zien in het idee. Chappie for Apex anyone?

 

0 reacties op "Neill Blomkamp wilt Chappie naar Apex Legends halen"