hotness 0
News

Neptunia: Virtual Stars krijgt een propvolle Limited Edition

Gepost door

Gezien het een spin-off is van Idea Factory's grootste IP hadden we het al zien aankomen, maar toch is het met groot plezier dat we vandaag mogen bevestigen dat Neptunia: Virtual Stars bij de release een Limited Edition zal krijgen.

Daar deze game draait om muziek, zal het niemand verbazen dat dit ook in de Limited Edition een belangrijke rol speelt. Je krijgt bijvoorbeeld de soundtrack niet één, maar twéé keer; zowel op vinyl als op CD. Hiernaast krijg je een lyric book van de tracks, een poster die is vormgegeven als een tour poster, een artbook, een steelbook en een trading card van Neptune. En dit geheel is verpakt in een grote, kleurijke doos die past bij de peppy toon van de serie.

Op het moment dat we dit schrijven, is deze editie van Neptunia: Virtual Stars nog enkel bevestigd voor de Amerikaanse tak van IFI's online store, waar die vanaf 2 februari voor $109.99 te koop zal zijn. Ervaring leert ons echter dat de Europese site hoogstwaarschijnlijk in de komende paar dagen zal volgen.

0 reacties op "Neptunia: Virtual Stars krijgt een propvolle Limited Edition"