hotness 0
News

New Game Plus-modus van Dishonered 2 laat je spelen met krachten van beide personages

Gepost door

Na de lancering van Dishonered 2 beloofden Bethesda en Arkane Studios ons dat er meer modi naar Dishonered 2 zouden komen, waaronder een New Game Plus-modus. Ook deden ze geheimzinnig over extra manieren om de game je eigen te maken, waar we vandaag meer van te horen hebben gekregen.

Op 19 december zal er namelijk een update verschijnen die New Game Plus toevoegt, maar er een kleine draai aan geeft. De modus biedt je namelijk de optie om zowel de krachten van Emily als Corvo te gebruiken tijdens je tweede playthrough. Aan het begin van de game moet je namelijk kiezen tussen de twee personages, maar nu is het dus mogelijk om te proeven van beide krachten. Bij het starten van de modus na het uitspelen van de game, krijgen spelers alle verzamelde runes en bonecharms terug om een mix te maken van beide personages.

In januari krijgt de game nog een update om de game te tweaken. Het selecteren van missies zal hier onderdeel van zijn, waarbij de moeilijkheidsgraad aan de hand van een aantal settings afgesteld kan worden.


 

0 reacties op "New Game Plus-modus van Dishonered 2 laat je spelen met krachten van beide personages"