hotness 0
News

Next-gen patch Destiny 2 is nu beschikbaar

Gepost door

Ongeveer een maand na de release van de nieuwe expansion Beyond Light heeft Bungie een patch beschikbaar gesteld waarmee Destiny 2-spelers extra opties krijgen op hun PS5 en Xbox Series S|X.

Zo is de resolutie van het spel verhoogt naar 4K, de framerate verdubbeld van 30FPS naar 60FPS en zijn ook de laadtijden sterk verbeterd. Liefhebbers van de Crucible, de PVP-mode in Destiny, hebben nu zelfs de mogelijkheid om in 120Hz hun tegenstanders te lijf te gaan!

Dankzij deze patch kunnen spelers van de console-versie nu dus genieten van een ervaring die voorheen alleen voor PC-spelers was weggelegd. Vooral de laadtijden zullen voor veel console-spelers een verademing zijn, wat voorheen een van de grootste klachten was. Vergeten je bounties op te halen in de Tower of vergeten die ene engram te verzilveren? Geen probleem, je bent binnen no time weer terug in de actie!

De patch is nu beschikbaar en gratis te downloaden voor alle Destiny 2-spelers op PSN en de Microsoft Store. En dankzij de cross save-functie neem je al je eerdere voortgang mee, ongeacht op welk platform je speelt.
 

0 reacties op "Next-gen patch Destiny 2 is nu beschikbaar"