Next-gen update voor Remnant: From the Ashes in aantocht

16/08/2019
Third-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

De shooter Remnant: From the Ashes krijgt op donderdag 13 mei een next-gen update voor de PS5 en Xbox Series. De update betekent zowel goed nieuws voor de resolutie van de game als de framerate, alhoewel je wel een keuze zult moeten maken. Voor de Xbox Series S valt er niets te kiezen, daarvoor is alleen een betere framerate beschikbaar.

Wie de afgelopen maanden wel een PlayStation 5 of Xbox Series X heeft weten te bemachtigen, kan ervoor kiezen om het spel in 4K te spelen met een framerate van 30 frames per seconde. Geef je meer om de framerate, dan kun je het spel ook met 60 frames per seconde spelen en een resolutie van 1080p.

Verder zal het na de update mogelijk zijn cross-play te activeren voor de Xbox- en PC-versie. De game zal ook in de Xbox Game Pass bibliotheek voor de PC komen. Tot op heden was dit alleen voor de console. Hiermee is de mogelijkheid om het spel te bemachtigen weer uitgebreid. Eerder was de game al gratis te downloaden via de Epic Game Store en was het spel onderdeel van een PlayStation Plus line-up.

Bron: Eurogamer

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner