hotness 0
News

NGPX verwelkomst Spike Chunsoft

Gepost door

Misschien had je het al gezien in onze post over uitgever Nippon Ichi Software America, maar ook uitgever Spike Chunsoft zal deelnemen aan New Game+ Expo, een vervanger van de E3 die zich richt op Japanse games.

Spike Chunsoft kennen we natuurlijk als de uitgever van games als AI: The Somnium Files, Shiren the Wanderer en Danganronpa. De hoop is dan ook dat we hiervan nieuwe delen mogen verwelkomen, hetgeen goed mogelijk lijkt. In een bericht aan GameQuarter laat het bedrijf immers weten dat het zowel updates als nieuwe onthullingen op stapel heeft liggen.

''Veel van de evenementen die je verwacht zijn geannuleerd door COVID-19,'' valt te lezen in een statement van Spike Chunsoft CEO Mitsutoshi Sakurai. ''We zijn opgewonden door de kans die NGPX aanbiedt en zijn vereerd om deel te nemen. We nodigen mensen van rondom de wereld uit om dit online evenement bij te wonen vanuit hun veilige huis. Samen met onze mede-uitgevers in de entertainmentindustrie mikken we erop om een positieve uitspatting uit te zenden gedurende deze uitdagende tijden. En meer dan wat dan ook, hopen we op een snelle terugkeer naar het normale leven.''

NGPX zal op 23 juni vanaf 17:00 te volgen zijn. Een link naar de stream zal te zijner tijd op onze homepage staan.


0 reacties op "NGPX verwelkomst Spike Chunsoft"