Ni No Kuni II krijgt kingdom creation system, Level-5 ondersteunt Nintendo Switch na de launch

23/03/2018
Action RPG
nee
PC, PlayStation 4

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is al meer dan een jaar van de radar verdwenen, maar vandaag onthulde CEO van ontwikkelaar Level-5 iets meer over de game. Ook had hij nieuws over de ondersteuning van de Nintendo Switch.

Het was niet veel informatie over de kleurrijke RPG, maar CEO Akihiro Hino onthulde wel dat de game een kingdom creation system krijgt, oftewel: een manier om een eigen koninkrijk te maken. Dit was zijn antwoord op de vraag welke nieuwe features de game gaat krijgen:

Er zullen veel nieuwe features zijn. Om het feit alleen al dat we van de PlayStation 3 naar de PlayStation 4 zijn gegaan, zal het geen simpele RPG zijn en introduceert het een nieuw systeem dat dat zich focust op het cre√ęren van een koninkrijk.

Een andere uitspraak betrof de ondersteuning van de Nintendo Switch. Daarover zei Hino dat er geen Level-5-games bij de lancering zullen zijn, maar dat deze komen wanneer ze uitvinden hoe ze gebruik kunnen maken van het systeem. Volgens hem moet de ontwikkelaar het uiterste uit het systeem kan halen.

Al met al krijgen we dus weinig informatie. Ni No Kuni II zal waarschijnlijk niet op de Switch verschijnen, aangezien deze is aangekondigd als een exclusieve titel voor de PlayStation 4. Games als Yo-Kai Watch en Professor Layton zullen meer voor de hand liggen.

Bron: Dualshockers

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner