Nieuw beeldmateriaal van The Last of Us-serie opgedoken

Menig fan van The Last of Us kijkt waarschijnlijk uit naar het moment waarop zij kunnen gaan genieten van de nog te verschijnen serie van de franchise. Zij zullen nog even geduld moeten hebben, maar kunnen alvast een voorproefje krijgen middels de onderstaande foto’s. Op de foto’s zien we acteurs Pedro Pascal en Bella Ramsey als respectievelijk Joel en Ellie. In één van de Tweets zien we zelfs een korte video.

Momenteel is HBO nog druk bezig met het schieten van beeldmateriaal voor de The Last of Us-serie. Hiervoor hebben zij de stad Edmonton gedeeltelijk veranderd tot een post-apocalyptische setting van de stad Boston.

In de serie wordt de oorspronkelijke verhaallijn uit de eerst verschenen The Last of Us-game aangehouden. De serie zal gaan bestaan uit tien afleveringen. Het script is geschreven door Craig Mazin, die we kennen van onder andere de serie Chernobyl. Neil Druckmann, creative director en ontwikkelaar bij Naughty Dog is de regisseur van één van de afleveringen.  In de serie maken naast Pedro Pascal en Bella Ramsey ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) hun opwachting.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner