hotness 0
News

Nieuwe Apex Legends Stories from the Outlands-trailer vanaf vandaag te zien

Gepost door

Er is een nieuwe trailer toegevoegd aan de serie Apex Legends Stories from the Outlands. De titel van het filmpje is Apex Legends | Stories from the Outlands: Gridiron en in de trailer is te zien dat Bangalore moeilijke keuzes moet maken en de harde gevolgen van deze keuzes moet ondergaan na de slag om Gridiron.
 
Ongeveer om de negentig dagen begint er in de multiplayer game Apex Legends een nieuw seizoen. Apex Legends is vooral bekend om zijn battle royale-modus, maar heeft ook een arena-modus waarin je met een team van drie spelers tegen een ander team vecht. In een nieuw seizoen wordt de map gedeeltelijk veranderd, er is een nieuwe Battle Pass te koop, er worden nieuwe wapens geïntroduceerd en de ranking begint opnieuw. Seizoen 11 heeft als naam Escape en loopt tot 8 februari 2022. Daarna begint er een nieuw seizoen. Details over dit seizoen zijn op dit moment nog niet bekend. Voordat een nieuw seizoen begint, is er altijd een trailer te zien voor de bovengenoemde serie.

In de trailer is te zien hoe Bangalore moet kiezen tussen het leger waar zij voor vecht en haar broer. Tijdens de slag om Gridiron realiseert haar broer dat de veldslag een hopeloze zaak is en besluit hij, tegen de orders van zijn commandant in, te vluchten. De gevolgen van haar keuze zal de rest van haar leven bepalen.
 

           

0 reacties op "Nieuwe Apex Legends Stories from the Outlands-trailer vanaf vandaag te zien"