hotness 0
News

Nieuwe DLC voor Gears of War 3 in maart

Gepost door

Gears of War 3 krijgt binnenkort met Forces of Nature een nieuw DLC-pakket. Deze bevat vijf maps, drie nieuwe en twee remakes van maps uit de eerste twee delen. Daarnaast zijn er vier nieuwe personages voor de multiplayer.

De vierde en daarmee laatste DLC voor Gears of War 3 verschijnt op 27 maart. Zoals de naam van de uitbreiding al zegt, draait het nu helemaal om de krachten van de natuur. De nieuwe maps zijn Aftermath, Artillery en Cove. Die eerste speelt zich af in een park dat geteisterd werd door een tsunami, in Artillery woedt er een hevige storm op een voormalige raketbasis en Cove is een mistige haven. De map Raven Down uit de eerste Gears of War keert terug, alsook Jacinto uit Gears of War 2. In de maps kun je speciale wapens vinden, waar op hun beurt enkele nieuwe achievements aan vasthangen.

Het pakket bevat tevens vier nieuwe personages voor de multiplayer. Drie daarvan waren eerst enkel beschikbaar bij pre-orderacties: Commando Dom, Mechanic Bairds en Savage Grenadier Elite. De Forces of Nature-DLC kost 800 Microsoft-punten.

0 reacties op "Nieuwe DLC voor Gears of War 3 in maart"