hotness 0
News

Nieuwe missies GTA Online; ditmaal gebaseerd op GTA: San Andreas en Vice City

Gepost door

Rockstar heeft onlangs een aantal nieuwe 'player created' missies goedgekeurd voor GTA Online. Deze missies vormen een eerbetoon aan eerdere GTA titels. De negen nieuwe missies, of jobs, draaien om GTA III, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, GTA IV en GTA: Chinatown Wars.

GTA III
The Exchange
Team Deathmatch

Deze missie draait om de finale missie van GTA III, zij het ditmaal in een Team Deathmatch jasje welke zich afspeelt op de Land Act Dam. Er zijn enkele attributen geplaatst welke doen denken aan Claude's finale met het Colombiaanse Kartel. Neem de controle over de Buzzard, want alleen dan ben je in het voordeel!

GTA III
Bomb da Base
Team Deathmatch

Deze Team Deathmatch is gebaseerd op Act II van de Bomb da Base missie in GTA III. Tijdens deze missie hebben Claude en 8-Ball de taak om het Les Cargo schip op te blazen. De missie vindt plaats op een aangelegd schip. Check de lege containers, want je weet nooit wat je vindt...

GTA: Vice City
Four Iron
Team Deathmatch

Tommy Vercetti moest zijn wapens afstaan op de Leaf Links golfbaan. Gelukkig zijn ze bij de Los Santos Golf Club wat vrijer. In deze remake van de Four Iron missie in Vice City vind je een paar handwapens op de verschillende banen, maar liggen er daarentegen voldoende golfsticks om aan je game te werken.

GTA: San Andreas
Farewell, My love
Race

Nadat Carl Johnson de gevaarlijke affecties van Catalina had doorstaan, liet zij haar nieuwe vriend tegen CJ racen in en rond Red County. In deze GTA Online remake heeft de regisseur zichzelf overtroffen, door het gevoel van toentertijd uitstekend neer te zetten. Krappe straten en nauwe bochten zorgen voor een hoop plezier.

GTA: San Andreas
Valet Parking
Race

Een valet bij het Richman Hotel heeft zijn eigen geluksmomentjes. Denk bijvoorbeeld alleen maar aan de vele mooie auto's. Begin bij het Richman Hotel en race door de nauwe straten van Morningwood.

GTA: San Andreas
High Stakes, Low Rider
Race


Deze race draait om Muscle Cars en het finishen op de Del Perro Pier. De keuze van de bedenker om West Coast Classics vaste muziekzender te maken, is een handige. Je bent gelijk in de juiste stemming.

GTA IV
GTA: Lost Angels
Capture

Geïnspireerd door het conflict tussen The Lost en de Angels of Death in The Lost and Damned. Deze Capture Job plaatst twee teams in een territoriumstrijd. Elk team dient typische motors te stelen van de andere groep. De map is enorm groot, waardoor de juiste tactiek gehanteerd dient te worden. Bewaak jouw motors, steel die van de ander.

GTA: Chinatown Wars
Chinatown Wars
Capture

Een close quarter Capture missie te midden van de gekleurde lantaarns van West Vinewood. Verwacht een hevig vuurgevecht waarbij twee teams vechten over de controle van de centrale gang, waar beide Capture objecten gevonden kunnen worden. Intense shizzle.

GTA : Chinatown Wars
Chinatown Wars
Team Deathmatch

Chaos op de daken. De wapens zijn bedacht geplaatst waardoor iedere strijd anders verloopt. 

0 reacties op "Nieuwe missies GTA Online; ditmaal gebaseerd op GTA: San Andreas en Vice City"