hotness 0
News

Nieuwe Unreal Tournament-game aangekondigd voor PC; wordt helemaal gratis

Gepost door

Zojuist, om 20:00, heeft Epic Games een nieuwe Unreal Tournament-game aangekondigd. We weten nog helemaal niks over de game, aangezien de ontwikkeling pas vandaag gaat beginnen. Hierdoor is de releaseperiode nog onbekend. We weten wel dat de game simpel Unreal Tournament gaat heten. De nieuwe Unreal Tournament-game is in ontwikkeling voor de PC, Mac en Linux en wordt gratis.

De game wordt compleet gemaakt in samenwerking met de fans. Dit houdt in dat fans op het forum van Unreal Engine kunnen discussiƫren over wat ze willen en dat Epic Games daar de game op gaat aanpassen. Epic Games is van plan om een game te gaan maken die lijkt op de originele Unreal Tournament-games, met competitieve elementen.

Epic Games benadrukt dat dit geen free-to-play game wordt, maar een game die gratis is. Uiteindelijk kan er geld verdiend worden via een speciale marktplaats. Hierin kunnen artiesten en modders content aanbieden welke geld kost. De opbrengsten die hieruit worden gemaakt, worden gedeeld tussen de maker en Epic Games.

0 reacties op "Nieuwe Unreal Tournament-game aangekondigd voor PC; wordt helemaal gratis"