Nintendo komt met schokkend Splatoon-nieuws

Splatoon 2
21/07/2017
Third-person shooter
ja
Switch

Op 9 juni zal Nintendo met schokkend nieuws rondom Splatoon komen. Dat meldt het Japanse magazine Weekly Jump.

Of het echt groot nieuws is, valt nog te bezien. Zowel Nintendo als Splatoon staan namelijk in Japan bekend om hun woordgrappen en -spelingen. De kans is dan ook aanwezig dat het een aankondiging is van zoiets als een map die zich in een verlaten energiecentrale afspeelt of een nieuwe mode met elektrische alen. De opties zijn talrijk en, gezien de onconventionele denkwijze van Nintendo, allen even waarschijnlijk.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat er wel echt groot nieuws is, zoals een nieuw deel in de serie, een spin-off of een door Nintendo georganiseerd groots eSports-toernooi met de game, iets waar men al sinds de eerste Nintendo Switch-video naar hint. Dat weten we echter pas zeker over een kleine drie weken.

De timing is overigens wel bijzonder, daar 9 juni vlak voor de E3 is en ook niet samenvalt met Nintendo's E3 Direct. Het is dus óf echt niche nieuws voor de fanatiekste spelers, zoals een nieuwe stage, of zo'n groot nieuws dat ze er apart aandacht aan willen besteden. Helaas roept het dus op dit moment meer vragen op dan wat anders.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner