hotness 0
News

Nintendo laat de banhamer neerkomen op gamers die illegaal Sun & Moon spelen

Gepost door

Ze zeggen wel eens dat haastige spoed zelden goed is, en dat is iets wat gamers wereldwijd momenteel aan de lijve ondervinden. Spelers die niet konden wachten op de release van Pokémon Sun & Moon en zich vergrepen aan de illegale versie die momenteel op internet circuleert, worden namelijk genadeloos hard afgestraft.

Websites als 4Chan en GBA Temp worden sinds eerder vandaag overspoeld met mensen die melden dat ze niet langer online kunnen met de 3DS na het spelen van de gelekte versie van de game, wat deed vermoeden dat Nintendo de banhamer had doen neerkomen. En niet veel later werd dit bevestigd door een woordvoerder van Nintendo:

''Als gevolg van een aantal 3DS-gebruikers die ongeautoriseerde versies van een aantal gamers gebruikten en hiermee connectie maakten met de officiële servers, wat in strijd is met onze voorwaarden, zijn 3DS-systemen met ongeautoriseerde software per direct verbannen van Nintendo's online netwerk.''

Nintendo laat er dus geen gras over groeien en blokkeert de console volledig van het Nintendo Network, waardoor games niet langer online kunnen worden gespeeld, updates niet meer kunnen worden binnen gehaald en al gekochte gamers niet opnieuw gedownload kunnen worden. Wees dus op jullie hoede piraten, want als je deze melding krijgt, is het over:

0 reacties op "Nintendo laat de banhamer neerkomen op gamers die illegaal Sun & Moon spelen"