hotness 0
News

Nintendo ontkracht Majora's Mask's droom-theorie

Gepost door

Sinds de tijdlijn van The Legend Of Zelda-serie is opgehelderd in Hyrule Historia, zijn er een hoop theorieën verschenen over hoe de games in een bepaalde tijdlijn met elkaar verbonden zijn. De opvattingen die sommige gamers hadden over Majora's Mask zijn nu echt ontkracht.

Fans speculeerden namelijk dat Majora's Mask een droom van Link is. De reden hiervoor is dat het deuntje Balled Of The Wind Fish in de game voorkomt. Dit deuntje was eerder enkel te horen in Link's Awakening, een game die zich wel degelijk in een droom afspeelt. Zelda-producer Eiji Aonuma heeft echter laten weten dat dit totaal niets met elkaar te maken heeft.

''De reden dat dit liedje van Link's Awakening in deze game gebruikt is, was eigenlijk niet meer dan een beslissing van het geluidsteam. Ze waren op zoek naar inspiratie, iets dat bij het thema zou passen. En aangezien de vorige game over het verzamelen van instrumenten ging, was het logisch dat je dit gebruiken, in dit geval voor een band. Voor ons was het, in werkelijkheid, gewoon een speelse keuze die naar een eerdere game refereerde en niets meer dan dat. Echter, ik hou ervan dat mensen over dit soort dingen nadenken en ik denk dat het laat zien hoe ze voelen over deze franchise als geval, aangezien ze geïnteresseerd zijn in deze mogelijkheden.''

Nu deze optie uit de weg is, zijn fans vrij om weer te speculeren over waar het aparte Majora's Mask zich precies bevindt in het Zelda-universum. Laat de Link-is-dood-theorie echter ook maar varen, want ook dit werd al eerder door Nintendo naar het rijk der fabelen verwezen.

0 reacties op "Nintendo ontkracht Majora's Mask's droom-theorie"