hotness 0
News

Nintendo vertelt waarom sommige levels van spelers zijn verwijderd uit Super Mario Maker

Gepost door

Pas geleden waren er veel gamers die klaagden dat sommige levels die zij hadden ontworpen in Super Mario Maker zijn verwijderd door Nintendo. Vandaag gaf Nintendo eindelijk opheldering over de zaak.

Nintendo zegt dat er verschillende redenen zijn waarom de levels zijn verwijderd. Ten eerste kan het zijn dat er onbedoelde bugs in de levels zitten die kunnen leiden tot negatieve speelervaringen van andere spelers of voor de ontwerper door oneerlijke manieren van levels uitspelen. Ook worden levels met een lage beoordeling van anderen na een tijdje automatisch van de servers verwijderd.

Levels die expliciet vragen om sterren van anderen, met de woorden 'Like!', 'Yeah!' of het symbool van een ster in de titel, zijn ook verwijderd door Nintendo. Tot slot zijn levels met scheldwoorden of andere aanstootgevende inhoud verwijderd, waarbij het bedrijf waarschuwt voor tijdelijke bans van de game.

Het is logisch dat levels met bugs of scheldwoorden worden verwijderd, maar dat maakt het niet minder sneu voor gamers die hier zonder kwade bedoelingen bij zijn betrokken. Het kan namelijk zomaar zijn dat je level geen sterren krijgen en het symbool van een ster is ook iets dat veel gebruikers in de titel zetten.

0 reacties op "Nintendo vertelt waarom sommige levels van spelers zijn verwijderd uit Super Mario Maker"