hotness 0
News

Nintendo vouwt Paper Mario: The Origami King uit

Gepost door

Na onder andere papier, stickers en verf gaat het handenarbeidavontuur van Paper Mario verder met de Japanse kunst van het vouwen: origami. Zo werd onthuld met onderstaande trailer.

In Origami King is het Mushroom Kingdom weer eens in gevaar, alleen ditmaal is het niet Bowser die de macht probeert te grijpen. Koning Olly van het Origami-koninkrijk probeert de wereld over te nemen en is erin geslaagd om Peach aan zijn kant te scharen, waardoor het rijk van twee kanten uit wordt belaagd. En alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft de schurk ook de minions van Bowser weten te bekeren. Paper Mario slaat daarom de handen ineen met zijn rivaal en meerdere onwaarschijnlijke kompanen om Olly een halt toe te roepen.

De Paper Mario-games hebben nooit een traditioneel gevechtssysteem gehad en in Origami King zal dat niet anders zijn. Spelers zullen turn-based combat moeten combineren met positioneel puzzelen om schade te maximaliseren. Tussendoor verken je de open wereld en speel je hier en daar een minigame, welke natuurlijk doordrenkt zijn met de kenmerkende humor van de Paper Mario-serie.

Hoewel Paper Mario zelf niet van origami is, heeft hij wel wat trucjes opgepikt. Zo zien we in de trailer dat hij lange armen tot zijn beschikking heeft om obstakels te overwinnen. Wat voor origamikrachten je nog meer tot je beschikking krijgt ontdekken we spoedig. Het spel verschijnt immers al op 17 juli.

           

0 reacties op "Nintendo vouwt Paper Mario: The Origami King uit"