hotness 0
News

Nintendo wilt jou als deelnemer aan de Splatoon 2 Belgian Championship 2018!

Gepost door

Toen Nintendo eindelijk een boekje opendeed over hun revolutionaire nieuwe console, de Nintendo Switch, was een belangrijke rol weggelegd voor Splatoon 2. De game kwam herhaaldelijk prominent in beeld in promotiemateriaal en moest de weg plaveien voor Nintendo's nieuwe eSports-beleid. En daar is het meer dan in geslaagd.

Daarom organiseert Nintendo België dit najaar wederom het Splatoon 2 Belgian Championship, waarin vier teams zich kunnen kwalificeren voor het Splatoon 2 European Championship 2018 -2019, dat begin volgend jaar wordt georganiseerd.

Twee teams die België mogen vertegenwoordigen kunnen zich kwalificeren via online matches, waarvan er helaas al reeds een geweest is. De andere is echter deze zondag en Nintendo verzocht ons om jullie erop te wijzen dat je hiervoor nog kunt inschrijven via deze website.

Zie je liever het wit in je vijand zijn ogen? Dan kun je ook mikken op de offline kwalificaties die op 29 en 30 september plaatsvinden op FACTS. Op beide dagen mogen acht teams hier een gooi naar de winst doen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar [email protected]. In deze e-mail dient de volgende informatie te staan:

  • De naam van je team 
  • De namen van alle vier spelers en een back-up speler 
  • Geboortedata van alle spelers 
  • E-mailadres van de teamleider 
  • Screenshots waarop de rang van alle deelnemende spelers te zien is 
  • Voorkeursdag waarop jij en je team mee willen doen

Inschrijven voor de offline kwalificaties kan tot 24 september, waarna de aanmeldingen worden doorgenomen door Nintendo. Daags erna, op 25 september, zullen de zestien teams die zich tegen elkaar mogen meten worden geïnformeerd door het bedrijf.

0 reacties op "Nintendo wilt jou als deelnemer aan de Splatoon 2 Belgian Championship 2018!"