hotness 0
News

No Man's Sky op PS5 en Xbox One X is wel andere koek!

Gepost door

Wie bekend is met de release van No Man's Sky, weet dat de game van ver komt. De lancering van het spel verliep ronduit rampzalig, maar middels updates herpakte de ontwikkelaar zich en is het een aantrekkelijk spel geworden voor de avonturiers onder ons. Ontwikkelaar Hello Games pakt nu door met een update voor de next-gen consoles onder de noemer Next Generation Update 3.10.

Doormiddel van deze update zal alles er niet alleen beter uitzien, maar ook de gameplay kent de nodige veranderingen. Wat deze veranderingen zijn, hebben we even voor je op een rijtje gezet!

De werelden zijn rijker gevuld en zien er beter uit

De werelden zijn middels ultra settings veel rijker gevuld. Dikker gras, meer bloemen en andere flora zullen allemaal van je scherm spatten. Daarnaast rendert het spel hogere resolutie textures en daarmee meer detail. De game is op de PS5 en Xbox Series X speelbaar in 60 fps en 4k resoluties. De Xbox One S kan kiezen voor hoge kwaliteit native resolution op 30 fps, of kiezen voor een hoge performance modus met 60 fps.

Bouw een grotere basis

Een basis bouwen is een belangrijk onderdeel binnen No Man's Sky. Je kunt met de nieuwe versie meer de hoogte in bouwen en daarmee grotere en complexere basissen bouwen.

Ga verder waar je gebleven was

Wanneer je op de Xbox One al was begonnen met je avontuur, dan kun je heel simpel verder op je nieuwe Xbox. Voor de spelers van de PS4-versie is er de mogelijkheid om je save data te uploaden naar de PS5.

Uitgebreide multiplayer

In de next-gen versie van No Man's Sky is het mogelijk om met maximaal 32 spelers samen te spelen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot crossplay tussen alle platformen.

0 reacties op "No Man's Sky op PS5 en Xbox One X is wel andere koek!"