hotness 0
News

Nomura wist niet dat hij aan het roer stond van Final Fantasy 7 Remake

Gepost door

De aankondiging van Final Fantasy 7 Remake tijdens Sony's E3-presentatie kwam als een enorme verrassing voor velen. Maar lead director Tetsuya Nomura was ook verrast door het project.

''Meneer Hashimoto was betrokken bij de advertising en marketing van het origineel, dus net als meneer Kitase en ikzelf heeft VII een plek in zijn hart. Terwijl de pre-productie liep en ik mijn meningen deelde over wat gedaan diende te worden, kwam meneer Kitase (director van het origineel) me vragen hoe individuele aspecten in detail afgesteld diende te worden. Ik stond er behoorlijk versteld van.'' vertelt Nomura in een interview met het Japanse gamemagazine Famitsu.

Pas op het moment dat Nomura een interne presentatie van Square Enix onder ogen stond, waarin hij vermeld stond als director, wist Nomura welke rol hij bekleedde. ''Dus ik belde meneer Kitase op en zei 'Er staat om de een of andere reden dat ik de director ben.' Waarop hij antwoorde 'Natuurlijk staat dat daar,''' aldus Nomura. Voor het zien van de presentatie had Nomura aangenomen dat Kitase ook weer aan het roer zou staan, net als hij deed bij het origineel.

0 reacties op "Nomura wist niet dat hij aan het roer stond van Final Fantasy 7 Remake"