hotness 0
OneRepublic_Mirage
News

OneRepublic brengt een single uit in samenwerking met Assassin’s Creed Mirage

Ook Mishaal Tamer is van de partij

Gepost door

De popband OneRepublic heeft het de afgelopen jaren erg goed gedaan. Met hits als Counting Stars staan ze regelmatig in de bovenste regio's van de hitlijsten overal in de wereld. Nu werken ze samen met Ubisoft om een single uit te brengen die de sfeer pakt van Assassin’s Creed Mirage.

Het nummer is geschreven door Ryan Tedder, die de meeste songs geschreven heeft voor OneRepublic. Hij heeft zichzelf zoveel mogelijk geprobeerd te laten inspireren door de soundtrack van de game en als je de demo hoort begrijp je ook wel waar dit vandaan komt.

"De meeste mensen weten dit niet van mij, maar mijn band en ik zijn verstokte gamers. Ik ben al vanaf het begin een grote fan van Assassin's Creed. Omdat ik veel in het Midden-Oosten heb getoerd, wilde ik de geest van die regio vangen en de locatie van het spel zoveel mogelijk sonisch weergeven. Ik kan niet wachten tot onze fans en fans van AC horen wat we hebben bedacht. Dit was echt een 'pinch myself'-moment." - Ryan Tedder (leadzanger).

Om het Arabische geluid een betere vorm te geven hebben ze hulp gevraagd van de Saudische artiest Mishaal Tamer. Deze man is bekend om de vele culturen die hij meeneemt in zijn muziek .

"Om samen met mijn muzikale helden, OneRepublic, op een nummer te staan dat de soundtrack vormt van mijn favoriete videogame, is een droom die uitkomt. Ik ben vereerd om deel uit te maken van deze speciale samenwerking met OneRepublic en Assassins Creed." - Mishaal Tamer.

Hoewel op dit moment Mirage nog niet volledig te horen is, kan rustig worden geconcludeerd dat het wel heel toevallig is dat de artiesten die samenwerken met de ontwikkelaar achter Assassin's Creed, deze serie als favoriete games heeft.

0 reacties op "OneRepublic brengt een single uit in samenwerking met Assassin’s Creed Mirage"