hotness 0
News

Ontdek buitenaards leven met deze aanbieding van Quarantine Circular

Gepost door

Een nieuwe dag, een nieuwe launch-aanbieding! Ditmaal is ons oog gevallen op Quarantine Circular en dus vertellen we je er graag meer over.

Dit korte science-fiction verhaal van de makers van Thomas Was Alone vertelt hoe de mensheid tijdens een wereldwijde crisis ontdekt dat het in de gaten wordt gehouden door buitenaards leven. Hebben onze nieuwsgierige buren iets te maken met het virus dat de mensheid in zijn greep houdt? Of hebben zij allicht de mogelijkheid om ons te redden? Je ontdekt het nu zelf! En wie het spel voor 29 mei koopt, krijgt zelfs korting.

Quarantine Circular kost normaal slechts € 5,99, maar in deze launch-week gaat hier nog een 20% vanaf. Hierdoor ben je slechts € 4,79 kwijt voor jouw exemplaar van de game. Maar wel enkel als je hem hier koopt.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Bithell Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Ontdek buitenaards leven met deze aanbieding van Quarantine Circular"