hotness 0
News

Ontdek je angsten met deze aanbieding van The Watson-Scott Test

Gepost door

Videogames komen in allerlei soorten en maten en sommige zijn daardoor nog maar nauwelijks games te noemen. The Watson-Scott Test bijvoorbeeld, is daar een goed voorbeeld van.

In deze game beantwoordt je vragen, die jou als persoon analyseren en je confronteren met je grootste angsten, met als opdracht om het zo lang mogelijk uit te houden. Dat klinkt allicht best geinig, maar zal natuurlijk niet heel lang leuk blijven, dus wil je er niet te veel aan uitgeven. En dankzij diens launch korting kan dat.

Nu is The Watson-Scott Test al niet duur met een regulier prijskaartje van € 3,99. Maar tot 23 oktober gaat hier nog eens 13% vanaf, waardoor je kunt griezelen voor € 3,47. En je beste resultaat kun je met ons delen op ons Discord-kanaal!

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Normal Wholesome Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Ontdek je angsten met deze aanbieding van The Watson-Scott Test"