Ontmoet originele karakters uit Re:Zero: The Prophecy of the Throne

Met een bekende light novel-serie en een waarschijnlijk nog bekendere anime-serie is Re:Zero's verhaal er een die miljoenen fans wereldwijd met spanning volgen. Een game maken dat dit verhaal in een interactief format vertelt zou dan ook een makkelijke manier zijn om te verdienen.

Chime Corporation besloot echter niet het makkelijke pad te bewandelen en presenteert met The Prophecy of the Throne een origineel verhaal binnen de wereld van Re: Zero. Een dat met inbreng van de auteur tot stand kwam en daarom ook nieuwe karakters kan introduceren. En in de trailer die zojuist online werd gezet, worden er verschillende voorgesteld.

Melty Pristis is een non van de Transcendent Dragon Church en een mysterieuze zesde kandidaat in een race die maar vijf deelnemers zou moeten hebben. Een valsspeler? Mogelijk. Maar haar beleefde, respectvolle en bescheiden persoonlijkheid, in combinatie met haar gedrevenheid en lompheid, maken het onwaarschijnlijk dat ze het type is dat iemand erin probeert te luizen.

Haar voice actress, Sora Amamiya, is er een die anime-fans zullen herkennen van rollen als Aqua van Konosuba, Elise van Bungou Stray Dogs en Nessa in Pok√©mon: Twilight Wings. Bovendien vertolkte ze ook Crusch Lulu in Overlord, waarmee ze nu in drie van de vier anime van Isekai Quartet zit.

Melty wordt begeleid door Tiga Rauleon, ingesproken door Toshiyuki Toyonaga (Hell Girls Sentaro Shibata en Sword Art Online's Keita) en de door Aya Hirano ingesproken Sakura Element. Hirano kennen velen van ons als de stem van iconische karakters als Misa Amene (Death Note), Konata Izumi (Lucky Star), Garnet (Dragonaut), Nanael (Queen's Blade), Suzumiya Haruhi in de gelijknamige serie en Lucy (Fairy Tail).

Dacht je dat we klaar waren? Daar denkt Spike Chunsoft anders over. Want naast dit trio krijgen we nog kort drie andere karakters te zien in de vorm van Reticent Bodyguard (ingesproken door Shunsuke Takeuchi), Pooka (Kaede Hondo) en een huurling die vertolkt wordt door Hiroki Takahashi. Dat belooft veel goeds!

 

           
Discord

Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
26%
Totaal aantal stemmen: 101 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner