hotness 0
News

Ontmoet spelers uit heel Europa tijdens de Tomodachi Life vriendschaps-fiesta

Gepost door

Gamers die actief gebruik maken van Spotpass, zijn er waarschijnlijk al van op de hoogte dat er speciale Mii-hotspots zijn, waar je gemakkelijk de karakters van andere spelers kunt tegenkomen.

Spelers die namelijk zo'n hotspot passeren zullen hun Mii-personage hier automatisch naar toe sturen, zodat mensen hem of haar hier tegen kunnen komen. Deze service wordt nu echter tijdelijk uitgebreid.

Want wie tussen 30 juli en 9 augustus een Game Mania bezoekt met Tomodachi Life in zijn of haar Spotpass-lijst, kan andere Tomodachi Life-spelers uit heel Europa tegenkomen. Voor het evenement zijn namelijk alle hotspots van Game Mania met andere deelnemende partijen gelinkt.

Spot- en Streetpass zijn de enige manieren om bepaalde kledingstukken in Tomodachi Life te krijgen, terwijl de Mii's waarvan je ze krijgt ook nog bij je op bezoek zullen komen. En met de massale uitwisseling via Spotpass heb je dus al snel genoeg mensen in je virtuele woonplaats om een feestje te kunnen bouwen.

Gamers die maar niet genoeg krijgen van Tomodachi Life kunnen ook nog langs gaan bij Game Mania om hier een downloadcode te krijgen voor Tomodachi Life-tekstwolkjes voor het Mii Park. Zo babbel je tenminste in stijl.

0 reacties op "Ontmoet spelers uit heel Europa tijdens de Tomodachi Life vriendschaps-fiesta"