hotness 0
News

Ontwikkelaar Dying Light 2 plaatst optimistisch bericht

Gepost door

Eerder deze week kondigde ontwikkelaar Techland aan dat er woensdag meer duidelijk zou worden over Dying Light 2. De afgelopen maanden viel te lezen dat het niet soepel liep bij de ontwikkelaar die het spel  in 2018 al aankondigde. Er werd dan ook gevreesd voor het bericht van aankomende woensdag, maar de ontwikkelaar zelf zorgt nu voor een optimistische noot.

Een werknemer van ontwikkelaar Techland reageert op Twitter op een fan die zijn zorgen over de game uit. De gamer is bang dat er een nieuwe Cyberpunk wordt ontwikkeld dat bol staat van de fouten en niet aan de verwachtingen kan voldoen.

Ontwikkelaar Techland reageert vervolgens dat er geen sprake is van een 'Developing Hell', zoals eerder werd gesuggereerd. Daar zou pas sprake van zijn als de game geen progressie maakt en dat is niet het geval. Er wordt inmiddels wel erkend dat het spel te vroeg is aangekondigd, waardoor Techland zichzelf eigenlijk in de nesten heeft gewerkt.

Nieuwe details

De ontwikkelaar is sinds het nieuws redelijk actief op Twitter en doet al wat details uit de doeken. Zo weten we dat er geen personages uit het eerste deel in dit nieuwe deel zullen opduiken. Daarnaast zullen er meer redenen zijn om 's nachts de deur uit te gaan. Gebouwen zullen dan namelijk niet meer bol staan van de geïnfecteerden, waardoor je makkelijker bij loot kan komen. Daarnaast wordt benadrukt dat het spel niet wordt geannuleerd.

0 reacties op "Ontwikkelaar Dying Light 2 plaatst optimistisch bericht"