Ontwikkelaar Stardew Valley praat over console update, Switch-releasedatum en mogelijke Vita-port

Stardew Valley
PC: 26 februari 2016, Xbox One: Q4 2016, Wii U: Q4 2016, PlayStation 4: Q4 2016
Simulation
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One, Wii U

Eric Barone, de ontwikkelaar van Stardew Valley, heeft dit weekend meer info gegeven over wanneer we de Switch-versie van de game mogen verwachten. Ook bespreekt hij een eventuele PlayStation Vita-versie en de volgende update op de consoles.

Helaas voor ons blijft een extra launchgame uit, aangezien Stardew Valley 3 maart niet gaat halen. Wel weet Barone te zeggen dat de versie voor Nintendo ’s nieuwe platform dit jaar nog uitkomt.

Wel wist hij een update te geven over wanneer de nieuwe update voor de consoles verschijnt. Vroeg in februari verschijnt een patch die een aantal belangrijke problemen verhelpt ten aanzien van de saves, maar ook dingen als Europese talen toevoegt. Helaas gaat het nog even duren voordat de co-op multiplayer voor de game verschijnt, eveneens een patch die de besturing op alle platformen verbetert.

Tot slot komt er ‘misschien’ en Vita-port van de game. Uiteraard leent de handheld zich uitstekend voor het platform, maar volgens Eric Barone is het nog te vroeg om er enthousiast over te worden.


 

Bron: Destructoid

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner