hotness 0
News

Ontwikkelaar Titanfall 2 haalt uit naar Infinite Warfare

Gepost door

Het gebeurt wel vaker dat ontwikkelaars elkaar een steek onderwater geven via social media. Soms gaat dit verder dan sportieve rivaliteit, zoals DICE eerder dit jaar deed bij Call of Duty: Infinite Warfare. Deze game kwam vandaag uit en Respawn Entertainent zag de kans hier gebruik van te maken.

Titanfall 2 krijgt namelijk lovende reviews, beter dan de 81 die Infinite Warfare nu heeft op Metacritic. In een tweet linkte de studio naar de recensies van IGN:

One is “mostly slow & plodding” while the other's “frantic precision is electrifying”– you decide: http://bit.ly/2fmxFlp  #MakeTheRightCall

Er is natuurlijk meer aan de hand dan sommige gamers misschien weten. Ten tijde van Call of Duty: Modern Warfare 2 vertrokken de oprichters van Infnity Ward, de studio die ook Ghosts en Nu Infitite Warfare maakte, na een groot conflict met Activision. De nieuwe studio die Jason West en Vince Zampella vormden, ontwikkelde Titanfall en blijkbaar is hun doel nog steeds om zo succesvol te zijn als hun oude serie.

Volgens analisten is de keuze om Titanfall 2 in dit drukke najaar met Battlefield 1 en Call of Duty als concurrentie niet goed voor de verkoopcijfers voor de game. De CEO van EA denkt daar echter anders over.


 

0 reacties op "Ontwikkelaar Titanfall 2 haalt uit naar Infinite Warfare"